Afrekenen
Speciaal aanbod
Bevestiging
Je bent één stap verwijderd van je
Aanbod Analyse
Claim dit voor 142,00

Vul het formulier en en dan starten we het proces

Wat zeggen ze?

Ik snapte maar niet wat maakte dat mensen zich ontzettend herkennen in wat ik schrijf, maar vervolgens geen actie ondernamen.

De Aanbod Analyse maakte duidelijk dat er essentiele onderdelen ontbraken die nodig Ik dacht dat ik duidelijk was. Maar ik had een blinde vlek, omdat ik niet kon zien hoe mijn tekst overkomt op iemand die mijn aanbod niet kent. Met behulp van de analyse weet ik nu precies waar ik op moet letten, zodat ik mijn lezers kan helpen om een beslissing te maken. Of dat nu een ja of nee is.

Renée Alkemade
Nieuwetijdsvrouw

De Aanbod Analyse doet je nadenken over je eigen aanbod en stimuleert om duidelijker en helderder te communiceren.

Marjan stelt heldere vragen die dat nadenken stimuleren en kijkt als het ware over je schouder als een kritische vriendin mee. Op een prettige, duidelijke manier - je voelt dat zij het beste met je voorheeft.

Annet Koenders
Yoga Studio NIeuwegein

Ik ben erg tevreden over wat ik te horen kreeg. Je vertelde dat je erg direct kan zijn. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar een beetje tegenop zag. Maar ik heb dit echt niet zo ervaren. Je was duidelijk in je taal en je weet waar je over praat. Het was allemaal feedback waar ik wat mee kan. Ik vind dat je jezelf daar dan een beetje in te kort doet. Of misschien mensen afschrikt. Zou zonde zijn. Het was erg waardevol.

Jessica Wiekeraad
Jes I Can Coaching

De ‘hier krijg je geen spijt van’ garantie

Als je dit niet de meest effectieve manier vindt om uit te vinden waarom jouw aanbod niet de inkomsten genereert die je gehoopt had…dan betaal ik je graag terug.

Als je niet minstens 3 Aha-momenten krijgt tijdens de Aanbod Analyse… dan betaal ik je graag terug.

Als je mij, mijn directheid en eerlijkheid,  mijn manier van werken of mijn humor niet leuk vindt…dan betaal ik je graag terug.

Welke reden dan ook, als je niet helemaal uit je dak gaat over hoe fantastisch dit is, laat me dit weten binnen 7 dagen NA je analyse en dan betaal ik je graag terug. Zonder moeilijke vragen.

1
INFORMATIE
Voeg je gegevens toe
2
BETALING
Bevestig je bestelling
1
Aanbod Analyse
Aanbod Analyse × 1
142,00
Subtotaal 142,00
BTW 21% 29,82
Totaal 171,82

Contact Informatie

Je aankoop

Producten
Aantal
Prijs
Aanbod Analyse
-
+
142,00

Order Summary

Product
Totaal
1
Aanbod Analyse
Aanbod Analyse × 1
142,00
Subtotaal 142,00
BTW 21% 29,82
Totaal 171,82

Betalingsgegevens

Alle transacties zijn veilig en gecodeerd. Betaalgegevens worden nooit opgeslagen op onze servers.

  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

© Copyright 2022. All rights reserved