Cut the Crap Site

Hoi  ,
Welkom, welkom...ik ben blij dat we deze reis samen gaan ondernemen de komende 12 weken .

Vanaf morgen 08:00 krijg je elke dag een mailtje van mij. Let op, in het onderwerp staat altijd [CTCS] (Cut the Crap Site) en een weeknummer en dagnummer. Deze mail is W1D0 (week 1 dag 0) Dit betekent dat je de mail altijd kunt herkennen. Het is handig als je een map aanmaakt in je mail zodat je altijd alles bij elkaar hebt.

De 12 weken zullen allemaal een eigen thema hebben. De thema's lopen synchroon met 'De Conversiegame'. Het is leuk als je de Conversie Game download en zo alle facetten bekijkt --> https://nocrap.online/tycg/  Het is wel belangrijk dat je een idee hebt wat elke facet inhoudt.

DE THEMA'S
Heb je geen tijd om te downloaden, of vind je er geen moer aan, dan kan je altijd de facetten hier bekijken:

  1. Jij
  2. Je ideale klant
  3. Functioneel
  4. Verkeer
  5. Data
  6. Overtuiging
  7. Flow
  8. Optimalisatie

Zoals je ziet, zijn er 8 facetten waarmee we 8 weken onderweg zijn. In de 4 weken die we nog overhebben zullen een aantal dingen pakken die niet heel duidelijk in 1 facet thuishoren of verder ingaan op eerder behandelde onderwerpen.

Alle onderwerpen die we in de mail behandelen zijn kort en krachtig zodat je er snel mee aan de slag kunt. Het is of iets wat je echt meteen kunt doen of een belangrijk weetje dat je je in je achterhoofd kunt houden voor als je aan je site en content werkt.

DE FACEBOOKGROEP
We hebben ook een CTCS Facebookgroep waar je inspiratie, informatie en ondersteuning kunt halen. Deze Facebookgroep kun je hier vinden: CTCS Facebookgroep Elke dag heeft twee eigen hashtags (bijvoorbeeld #week1 #dag0 (dat is dan deze mail 😉 )Als je dus op een Hashtag klikt of er naar zoekt, kun je alle posts van een week zien of alles voor die dag.   
Soms zijn er dagen dat ik je vraag op een specifieke post te reageren, dan krijg je van mij de link. 
Is er iets niet duidelijk of heb je een vraag? 
Post in de Facebookgroep met de hashtags van de dag en de hashtag #help .

Rest me nog je veel plezier en inzicht te wensen!

Tot morgen!