🎉 Welkom, ondernemer van de toekomst! 🎉

Heb je ooit jezelf betrapt op het denken:

HAD IK MAAR WAT MEER UREN IN EEN DAG!

Heb je ooit gewenst dat je tegelijkertijd kon werken, met je kat spelen en een romantische film kijken zonder dat je productiviteit eronder lijdt? Nou, je zit op de goede plek!

Laat me je voorstellen aan ons gloednieuwe e-book: 

“Snelstart ChatGPT: Werk Slimmer, Niet Harder”. 

Dit zes pagina’s tellende e-book is de sleutel tot het ontsluiten van de verborgen kracht van kunstmatige intelligentie en het maken van een winnend team voor jouw onderneming. 

En maak je geen zorgen, het is kort genoeg om te lezen terwijl je die langverwachte kop koffie neemt.

Met dit E-book ontdek je:

1

Hoe je een persoonlijke assistent kunt creëren zonder extra personeel in te huren (of je favoriete kantoorspullen te delen).

2

Waarom ChatGPT je nieuwe BFF wordt (maar maak je geen zorgen, het zal je niet vervangen bij vrijdagmiddagborrels).

3

Hoe je tijd bespaart en meer gedaan krijgt zonder dat je 's nachts wakker hoeft te liggen van stress.

KLINKT TE MOOI OM WAAR TE ZIJN?

 Nou, wij zijn hier om je te laten zien dat het écht mogelijk is.

Vul je e-mailadres in en klik op die mooie, oranje knop hieronder om je GRATIS exemplaar van

“Snelstart ChatGPT: Werk Slimmer, Niet Harder

te ontvangen. We sturen je de link naar het e-book rechtstreeks naar je inbox. Controleer deze dus, want wie weet wat voor andere schatten daar op je liggen te wachten.

Doe mee met de honderden ondernemers die al de kracht van ChatGPT hebben ontdekt en lach samen om hoe moeilijk het leven was vóór ChatGPT. Je zult je afvragen hoe je ooit zonder hebt gekund. 

Ik bescherm je gegevens als mijn kinderen!

*Je kunt je op elk moment uitschrijven.

WIE BEN IK EN WAAROM ZOU JE NAAR ME LUISTEREN?

Ik ben Marjan Crabtree, een eigenwijze en slimme oplossingsspecialist die altijd op zoek is naar creatieve manieren om mijn klanten te helpen. Ik ben een onvermoeibare ontdekkingsreiziger in de wereld van Tech & Tekst en zet mijn talenten in om kennisondernemers te helpen met het analyseren en optimaliseren van hun marketingactiviteiten en het schrijven van salespagina’s op basis van neuromarketing.

Mijn geheime wapens zijn onder andere ChatGPT en andere AI-tools, die ik gebruik om de conversie te verhogen en beter gevonden te worden. Gecombineerd met mijn unieke, persoonlijke aanpak, zorg ik voor snelle en meetbare resultaten. Ik ben het levende bewijs dat “eigenwijs” en “effectief” perfect samengaan!

Ik ben absoluut niet fan van ‘One Size Fits All’-oplossingen en ben een groot voorstander van eerlijkheid en transparantie in mijn coaching. Als je met mij samenwerkt, kun je rekenen op maatwerk, slimme en eigenwijze oplossingen die je onderneming een boost zullen geven.

© Copyright 2014-20232022. All rights reserved

Ik geloof niet in snelle oplossingen voor succes, zoals ‘snel-rijk-worden-plannetjes’ of ‘neem deze pil en word geweldig’. Ik hecht juist veel waarde aan hard werken, integriteit en service als sleutel tot succes als kennisondernemer. Daarom zijn al mijn trainingen en diensten gericht op het bieden van de best mogelijke tools en advies om je te helpen je doelen te bereiken. Het is echter belangrijk om te onthouden dat uiteindelijk jij degene bent die deze tools en adviezen moet gebruiken om de gewenste resultaten te behalen. Het is net als bij een koksmes – het hebben van een geweldig mes betekent niets als je alleen maar eten afhaalt. Het behalen van succes hangt af van verschillende factoren, zoals je branche, vaardigheden en bedrijf, dus er zijn geen garanties voor resultaten. Maar ik ben er om je te helpen het beste uit jezelf te halen en je te ondersteunen bij het behalen van jouw doelen. Onthoud dat niets in mijn uitingen (zowel schriftelijk als mondeling) een belofte van inkomsten of een garantie van resultaten is.